• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оздоровлення дітей з деокупованих міст Лиман та Святогірськ, дітей з сімей військовослужбовців, та сімей загиблих воїнів які зараз безпосередньо проживають в містах Донеччини

eye

363

24.10.2023 15:11

Новини громад

img

Оздоровлення дітей з деокупованих міст Лиман та Святогірськ, дітей з сімей військовослужбовців, та сімей загиблих воїнів які зараз безпосередньо проживають в містах Донеччини

Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області(далі – Управління) за дорученням Донецької обласної державної адміністрації повідомляє, що на теперішній час розглядається пропозиція Громадської організації «Платформа ініціатив Теплиця» щодо оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

ГО «ПІ Теплиця» має намір організувати оздоровлення дітей, які зараз перебувають в небезпечних громадах Донеччини, зокрема перевага надається дітям з Лиманської та Святогірської територіальних громад, а також дітям з сімей військовослужбовців та сімей загиблих воїнів, які зараз безпосередньо проживають в містах Донеччини.

На відпочинок запрошуються 36 дітей віком від 11 до 16 років з вразливих категорій населення. Відпочинок дітей триватиме з 04.11.2023 року по 12.11.2023 року на сучасній базі відпочинку табору відновлення AURUM CAMP с. Тухля Львівської області.

Програма табору буде включати чотири напрямки розвитку - командоутворюючий, спортивний, розвиток творчого потенціалу та психологічний. Надаємо посилання на реєстрацію для батьків, які виявлять бажання долучити дітей до оздоровлення https://forms.gle/GUS4K7zj4XzgMxzc8 

Особливо звертаємо увагу, що дітей, бажаючих долучитись до оздоровлення, відбиратимуть члени команди ГО "ПІ Теплиця", після спілкування з батьками.

ПРИМІТКА: Програма табору буде включати роботу дітей в групах, основними темами буде: відновлення ресурсу через природу, творчість, пізнання та пошук своїх власних сильних сторін. Будуть проводитись творчі майстер-класи, арт-терапії, екскурсія на скелі Довбуша, робота з підлітками за психолого-адаптаційними методиками. В загальному цей табір буде мати 4 напрямки розвитку: командоутворюючий, спортивний, розвиток творчого потенціалу та психологічний.

  •  Учасники через вправи з командоутворення, навчитися працювати в команді, підтримувати один одного та поважати індивідуальність кожного. Діти будуть навчатися обирати лідера, розподіляти обов’язки в команді, делегувати повноваження.
  •  Через майстер класи та творчі воркшопи зі створення відеороликів, учасники будуть розкривати та проявляти свій творчий потенціал, будуть створювати подарунки для себе та друзів: «МК з розпису торбинок», «Збирати літачки Мрія», створюють вироби з глини.
  •  Спортивний напрямок буде реалізовуватися через щоранкові руханки, походи в гори, через командні спортивні ігри, естафети та спортивні квести, під час спортивного дня.
  •  Через квізи та квести підготовлені командою виховників, учасники будуть дізнаватися та відкривати для себе Україну, проявляючи свою ідентичність.
  •  Під час прогулянок гірськими стежками, учасники будуть досліджувати особливості місцевої природи, учасники відвідають Скелі Довбуша.
  •  Таборові вечори будуть проходити за вечорами, настільними іграми, танцювальними вечірками, вечорами барбекю.
  •  Ранкова програма буде супроводжуватися психологічними практиками з прояву аналізу власних відчуттів та емоцій, психологічною груповою підтримкою, ввечері робочі програми будуть спрямовані на рефлексію дня, рефлексію власного стану.

Діти будуть об’єднані в 2 групи за віком. З кожною групою будуть працювати:

  •  виховник;
  •  помічник виховника;
  •  психолог.

Також в команді виховників буде: спортивний інструктор, медик, логіст-менеджер з технічного супроводу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

5

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію