• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В очікуванні тепла: Покровська громада готується до подачі теплоносія до об'єктів житлового фонду

eye

366

23.10.2023 18:10

Новини громад

img

Попри тогорічні потужні атаки росіян на енергетичну інфраструктуру країни та досить складний опалювальний сезон, котельні Покровська запрацювали першими в Донецькій області.

Опалювальний 2023-2024 сезон розпочався в Покровській громаді згідно затвердженого графіку, в рамках якого теплоносій вже отримують соціальні об`єкти міста, зокрема заклади охорони здоров’я.

Підключати житлові будинки у громаді планують з 1 листопада. Рішення про початок опалювального сезону ухвалюється розпорядженням начальника міської військової адміністрації, спираючись на середньодобову температуру повітря. Вона повинна не перевищувати +8°C упродовж трьох діб.

«До опалювального сезону готові всі котельні КП «Покровськтепломережа». На них виконаний великий обсяг ремонтних робіт. Ми провели гідравлічні випробовування, замінили кілометри старих труб на нові, наразі триває заповнення тепломереж водою. З 505 житлових будинків Покровська, Родинського та селища Шевченко 414 - заповнені», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Для того, щоб заповнити водою внутрішньобудинкові системи, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Тож керуючі кампанії теж активно готуються до опалювального сезону, проводять в житловому фонді роботи із заміни внутрішніх мереж та комунікацій.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію