• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Правові аспекти трудового законодавства: для представників Покровської МВА відбувся тренінг

eye

390

20.10.2023 13:54

Новини громад

img

За ініціативи благодійної організації «Діалог громад» фахівці Покровської МВА пройшли 3-х годинний тренінг з питань дотримання трудового законодавства та регулювання трудових відносин під час воєнного стану. 

Тренінг проведений в межах реалізації проєкту «Громадський центр правосуддя «Центр незламності Покровська», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

Учасники заходу вивчали особливості трудового законодавства, що стосується військовозобов?язаних, спрощений режим регулювання трудових відносин та трудового договору. Обговорили види режиму робочого часу, звільнення працівників та умови дії трудового договору під час воєнного стану.

«Дякуємо благодійникам за проведення пізнавального тренінгу. Вкрай важливо досконало знати особливості роботи юридичної служби під час воєнного стану», - зазначила керівниця юридичної служби Покровської МВА Вікторія Пишна.

Нагадуємо, що напередодні був підписаний меморандум між Покровською МВА та БО «Діалог громад». Завдяки плідній співпраці військової адміністрації з благодійними організаціями, різні підрозділи мають можливість регулярно підвищувати свою кваліфікацію та надавати якісні послуги мешканцям Покровської громади.

У випадку виникнення додаткових запитань Громадський центр правосуддя "Центр незламності Покровська" надає безоплатну правову допомогу для громадян за адресою: м. Покровськ або за телефоном: 0974005968.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

40

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

85

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію