• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тиждень після обстрілу у Покровську: як триває відновлення пошкоджених будинків

eye

243

20.10.2023 11:06

Новини громад

img

Минув тиждень з моменту обстрілу середмістя, що стався 13 жовтня. Весь цей час Покровська МВА активно працювала над усуненням наслідків надзвичайної ситуації. 

За поточний тиждень до контактного центру надійшло 200 заявок від мешканців пошкоджених житлових будинків. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля роботи тривають.

«Ми вже маємо алгоритм дій і добре розуміємо, хто що робить у випадку обстрілів. Як тільки був отриманий дозвіл від силових структур та ДСНС комунальники долучились до ліквідації. Був зроблений попередній об'їзд, одразу була виділена, а саме знята з інших напрямків, техніка. В перший же день ми почали роздавати людям все те, що потрібно. Це OSB плити, дошки, цвяхи та інше. Долучились до цієї роботи і гуманітарні організації, зокрема ГО «Проліска». Комунальники виконували роботи із забивання вікон та вивезення сміття. Робота триває. Ми продовжуємо відпрацьовувати точкові заявки від мешканців», - зазначив Олексій Стебель.

За весь час з моменту обстрілу комунальники забили 400 вікон та використали 500 OSB листів. Відремонтували 6 шиферних покрівель в приватних домівках. Загалом під час відновлювальних робіт було використано 428 листів шиферу та 10 куб. м лісу. Також силами комунальних підприємств з місця обстрілу було вивезено 60 тон сміття.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію