• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оголошення про проведення конкурсу на фінансову підтримку інститутів громадянського суспільства в Покровській міській територіальній громадіі

eye

322

15.10.2023 11:05

Новини громад

img

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади у 2024 році.

Порядок проведення конкурсу регламентується розпорядженням начальника Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області від 06.10.2023 № 1696рг «Про затвердження складу конкурсної комісії, порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади»

Метою проведення конкурсу є розвиток партнерства з інститутами громадського суспільства та залучення їх до розв’язання соціальних проблем цільових груп населення міста відповідно до визначених пріоритетних напрямків:

  •  ветеранських організацій;
  •  об’єднань осіб з інвалідністю;
  •  спілок учасників АТО/ООС, Захисників та Захисниць України.

Конкурсні пропозиції можуть подаватися інститутами громадянського суспільства соціальної спрямованності, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до дати оголошення проведення конкурсу.

Одержувачами бюджетних коштів є інститути громадянського суспільства соціальної спрямованості, які здійснюють свою діяльність на території Покровської міської територіальної громади.

Граничний обсяг фінансування за рахунок коштів Покровської міської територіальної громади однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 349,00 тис. грн.

Вимоги до конкурсної пропозиції.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

1) заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1;

2) опис програми (проекту, заходу) за формою згідно з додатком 2 та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), згідно з додатком 3 з урахуванням переліку статей, визначених організатором конкурсу;

3) листи-підтвердження про підтримку у виконанні (реалізації) відповідної програми (проекту, заходу) або готовність долучитися до її (його) організації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів рад, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

4) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) протягом останніх двох років або з часу реєстрації, якщо інститут громадянського суспільства зареєстровано менш як за два роки до оголошення конкурсу, за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Конкурсна пропозиція складається українською мовою.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Для участі у конкурсі інститути громадянського суспільства подають конкурсну пропозицію, яка має бути підготовлена державною мовою, у друкованому та електронному вигляді у форматі *.pdf

Паперова версія конкурсної пропозиції має бути віддрукована машинним способом на аркушах паперу форматом А4 без обмеження кількості аркушів. Конкурсна пропозиція та додатки до неї мають бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою інституту громадянського суспільства (у разі наявності) та підписом керівника організації.

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно до 01.11.2023, крім вихідних та святкових днів, з 09:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00

Довідки за телефонами: 0953999055; 0993238999

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію