• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Діти полеглих Захисників України отримали подарунки від SAVE UKRAINE

eye

302

16.10.2023 13:40

Новини громад

img

Десятеро дітей Покровської громади, які втратили одного з батьків – Захисника України, отримали особливі подарунки від благодійної організації SAVE UKRAINE.

У рамках благодійного проєкту «Подаруй світло дітям» команда благодійників Save Ukraine подарувала юним мешканцям Покровська рюкзаки “безпеки й розвитку”. Кожен з них  містить планшет, павербанк, ліхтарик, плед та іграшку - необхідні речі для навчання та розвитку. 

«У дітей, які втратили найдорожче – своїх батьків, сьогодні дорослі мрії. В першу чергу, це мир, безпека, можливість розвиватися, попри війну. Саме тому такі подарунки для маленьких українців мають бути про „безпеку“ і „розвиток“ у воєнні дні. Дякуємо БФ «SAVE UKRAINE» за підтримку та увагу саме до цієї категорії родин», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Покровська МВА продовжує роботу з благодійними організаціями, даруючи надію та підтримку сім`ям, які пережили втрати через війну.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

40

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

85

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію