• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ракетні удари по Покровську: комунальні служби працюють на місці влучання

eye

449

15.10.2023 17:21

Новини громад

img

13 жовтня двома ракетними ударами було пошкоджено 12 багатоквартирних та 7 приватних будинків у Покровську. 

У пошкоджених будівлях та тих, які знаходяться поруч з епіцентром подій, вибило вікна, потрощило дах та під'їзди. Також зазнали збитків 4 комунальні установи. 

За роботи з відновлення місцеві комунальні служби взялися ще в день “прильотів”. Про це розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков: «Покровська МВА оперативно реагує й одразу ж почала ліквідувати наслідки трагедії. Поранені в лікарнях під наглядом кваліфікованих спеціалістів, а потрощені будинки вже латаються зусиллями місцевих комунальників. Крім того, прямо на місці трагедії постраждалим допомагають гуманітарні організації, паралельно готується пакет матеріальної допомоги». 

Зокрема, станом на 15 листопада комунальники вже закрили листами OSB 360 вікон, перекрили шиферні покрівлі азбестоцементними листами у кількості 500 штук, а також зробили перекриття покрівлі в трьох приватних будинках. 

Допомогу у вигляді будівельних матеріалів надають й громадські організації та благодійні фонди, а саме: Гуманітарна місія "Проліска", Лікарі без кордонів та Червоний Хрест.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

6

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

10

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

75

Громада 1

17 травня 2024 17:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію