• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага! Прийом документів на муніципальну премію

eye

418

12.10.2023 16:41

Новини громад

img

Оголошення про прийом документів на призначення муніципальної премії «За незламність» І та ІІ ступеню Покровської міської територіальної громади до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області (далі – Покровська МВА) оголошує прийом документів на призначення муніципальної премії «За незламність» І та ІІ ступеню Покровської міської територіальної громади до Міжнародного дня людей з інвалідністю - мешканцям фактично постійно проживають на території Покровської міської територіальної громади.

Згідно розпорядження начальника Покровської МВА від 06.10.2023 № 1697рг «Про затвердження Положення про муніципальну премію «За незламність» І та ІІ ступеню Покровської міської територіальної громади до Міжнародного дня людей з інвалідністю» премія призначається особам з інвалідністю за вагомий внесок у здійснення програм соціального розвитку міської територіальної громади, активну громадську, волонтерську діяльність, значний особистий внесок у вирішення питань захисту прав та інтересів людей з інвалідністю у наступних розмірах:

  • муніципальна премія І ступеню надається одній особі у розмірі 5000,0 грн. (п’ять тисяч гривень, 00 копійок) без урахування податків та зборів;
  • муніципальна премія ІІ ступеню надається двом особам у розмірі по 3000,0 грн. (три тисячі гривень, 00 копійок) кожній без урахування податків та зборів.

Право представлення кандидатур для призначення муніципальної премії І та ІІ ступеню належить:

  • громадянам, які проживають на території Покровської міської територіальної громади (самовисуванці);
  • громадським організаціями соціального спрямування, які опікуються людьми з інвалідністю;
  • трудовим колективам підприємств, організацій, установ усіх форм власності.

Подання подається на ім’я начальника Покровської МВА.

У поданні зазначається щодо особи – біографічні дані, стисла характеристика діяльності, а також конкретні заслуги, участь у громадському житті, волонтерська діяльність тощо. А також можуть надаватися відео матеріали, фотографії.

До подання додаються наступні документи:

  • біографічна довідка за особистим підписом кандидата (додається);
  • копія паспорту або пластикової картки типу ID-1 паспорта з безконтактним електронним носієм та витяг з Єдиного Державного демографічного реєстру при наявності оригіналів кандидата;
  • документ про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
  • протокол загальних зборів суб’єкта внесення, на яких ухвалено рішення про внесення подання про призначення Муніципальної премії І та ІІ ступеню відповідному кандидату, засвідчений підписами осіб, які прийняли участь у зборах, із зазначенням їх місця проживання/перебування;
  • копії документів про реєстрацію суб’єкта внесення, який висуває кандидата, у встановленому законодавством України порядку;
  • довідку про загальну чисельність членів (учасників, працівників) суб’єкта внесення;
  • згода на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • заява з реквізитами банку та № поточного рахунку, на який буле зарахована грошова винагорода;
  • інші документи, які розкривають досягнення кандидата.

Нагородні матеріали надаються до управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області до 1 листопада 2023 року в електронному та паперовому вигляді за адресою: м. Покровськ, вул. Поштова, 22, каб. 18.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію