• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Медики Покровської громади взяли участь у 32-й Міжнародній виставці PUBLIC HEALTH

eye

306

09.10.2023 13:38

Новини громад

img

З 4 по 6 жовтня у Києві відбулася масштабна подія для всіх фахівців у галузі охорони здоров’я — 32-а Міжнародна медична виставка. 

Цей комплексний захід щороку об’єднує професіоналів у галузі медицини, медичної техніки та медичних виробів, представників лікарської спільноти, органів державної влади, провідних виробників медичного обладнання та просто відвідувачів, які цікавляться інноваціями у вказаній сфері.

Участь у виставці взяли: начальник відділу охорони здоров’я Олександр Овчаренко, директорка Покровського ЦПМСД Інеса Остряніна, генеральний директор КНП «Покровська КЛІЛ» Юрій Бородін, директорка КП «Покровська міська стоматологічна поліклініка» Ганна Кордюкова та директорка Родинської міської лікарні Олена Добреля.

В рамках проєкту «Public Health–2023» були проведені вкрай актуальні інформаційні сесії про досягнення в напрямку цифрової медицини. Також відбулися й інші різноманітні інтерактивні заходи, в яких взяли участь цікаві гості, науковці, блогери тощо.

Так, у лікарів, зокрема, й Покровської громади, була змога оновити власні знання, поділитися досвідом, знайти партнерів, однодумців аби підготуватися до майбутніх змін у медицині чи її законодавчому регулюванні. 

«Отримані нові знання та навички дадуть можливість запроваджувати в Покровській громаді найкращий світовий досвід використання оцінки медичних технологій для забезпечення доступу до ефективних та безпечних лікарських засобів, при прийнятті рішень щодо раціонального використання державних коштів при закупівлях та реімбурсації лікарських засобів», - підкреслив Олександр Овчаренко.

Участь в заходах такого масштабу доводить, що попри все наша країна живе й розвивається.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

41

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

86

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію