• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» до Покровська продовжують надходити пластикові вікна

eye

392

21.09.2023 14:56

Новини громад

img

Сьогодні, в рамках співпраці керівництва МВА з благодійниками та задля усунення наслідків ворожих обстрілів з боку рф, Покровська громада отримала від благодійної організації «Global Empowerment Mission» у партнерстві з Howard G Baffett Fondation 141 пластикове вікно. 

Розвантажувати гуманітарний вантаж крім місцевих мешканців допомагає колектив управління сім?ї, молоді та спорту, інспектори ККСН, інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку».

Отримані вікна будуть розвезені згідно із заявками та встановлені у пошкоджених багатоповерхівках.

Заміна вікон відбувається у рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

«Ми вже вдруге отримали від наших надійних партнерів БО GEM металопластикові вікна для ліквідації наслідків обстрілів, яких зазнали багатоповерхівки міста. Роботи зі скління просуваються швидкими темпами. Сподіваємось, що до кінця листопада всі заплановані 2700 вікон будуть встановлені, щоб в зиму ми увійшли підготовленими до холодів», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Крім самої матеріальної допомоги, благодійна організація «GEM» уклала договір з місцевою командою фахівців з монтажу віконних конструкцій, яка і буде виконувати роботи з встановлення металопластикових вікон. 

«Сьогодні починається вивантаження вже другої партії вікон. Спочатку їх будемо розносити за адресами квартир, які зазнали руйнувань. А вже протягом двох діб розпочнеться монтаж. Команда спеціалістів місцева, роботи проводять якісно. Сподіваємось, що всі мешканці залишаться задоволені», – зазначив начальник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович. 

Від міжнародної організації GEM до громади вже надійшло 340 вікон, 199 з яких встановлено в пошкоджених будинках м-ну «Сонячний».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

З палатами та операційними: у Покровську облаштовують лікарню під землею 

В умовах воєнного стану та з загостренням ситуації на Донеччині,  вкрай важливим є питання облаштування укриттів на базі соціально значущих об’єктів.

eye

37

Новини громад

20 травня 2024 18:43

Комфорт та зручність для пасажирів: КП «Покровськавто» продовжує заміну старих зупиночних павільйонів на нові

У Покровську вже не перший місяць активно тривають роботи з оновлення місць очікування громадського транспорту.

eye

40

Громада 1

20 травня 2024 15:30

Волонтерство під час війни: об’єднані зусилля заради Перемоги

Волонтерство під час війни набуло особливого значення, ставши незамінною складовою виживання та підтримки громадян. У цей важкий період волонтери виконують критично важливу роботу, забезпечуючи постачання харчових продуктів, медикаментів, одягу.

eye

29

Новини громад

20 травня 2024 14:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію