• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За літо понад 100 дітей з Покровська безкоштовно відпочили в оздоровчих таборах

eye

468

12.09.2023 10:39

Новини громад

img

Як повідомили в Управлінні соціального захисту населення, за бюджетні кошти цього року оздоровлювалися діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та діти загиблих військовослужбовців.

Зокрема, 101 юних мешканців Покровська активно відпочили на базі «Обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини», який наразі евакуйовано з Святогірря в с. Карпати та с. Поляна. Зараз триває 4 зміна, під час якої отримують оздоровлення ще 40 дітей громади. Також на 5 оздоровчу зміну відправляться 6 дітей. Крім того, двом сім’ям загиблих військовослужбовців безоплатно було організовано відпочинок у санаторно-курортному комплексі «Моршин курорт», наразі ще 1 сім’я перебуває на оздоровленні.

Також, діти Покровської громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки мали можливість отримати відпочинок коштом благодійних та волонтерських коштів. 

Зокрема, 60 неповнолітніх покровчан пільгової категорії мали нагоду відпочити на базі комунально закладу «Сокальська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІ ступенів» в рамках проєкту «Пізнай Львівщину».
Благодійним фондом Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» для дітей, які постраждали внаслідок агресії рф, була організована поїздка на Закарпаття, де вони мали нагоду пройти психологічну реабілітацію.

Так, цього літа, двоє дітей відпочили на базі сучасного рекреаційного комплексу «Іллара» в м. Іршава, Закарпатської області, де професійні дитячі психологи, педагоги та аніматори організовують практичні тренінги, різноманітні майстер-класи, культурні та спортивні заходи. 

Ще 8 покровчан отримали путівки в Дитячий медичний центр психологічної реабілітації «Джерело» (м. Київ) за кошти некомерційного проєкту. 

Відпочивали діти Покровської громади й за кордоном -  у центрі дитячого та юнацького відпочинку Пребелов, що знаходиться у Німеччині.

За словами фахівців УСЗН, літо було насиченим на емоції та враження. Тож до нового навчального року діти добре відпочили та оздоровились

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

6

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

20

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

82

Новини громад

08 травня 2024 10:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію