• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Важливо: збереження ПДФО в громадах

eye

483

05.09.2023 16:00

Новини громад

img

1 вересня 2023 року  Міністерством фінансів України для підготовки Державного бюджету 2024 під головуванням Першого заступника Міністра фінансів Дениса Улютіна було проведено консультації з представниками самоврядування, на яких підіймалися важливі питання щодо наповнення бюджету місцевого рівня. Особливу увагу було приділено військовому ПДФО та необхідності залишення його в бюджеті місцевого самоврядування.

За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, починаючи з 2024 року, податок на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового та начальницького складу, зараховуватиметься до державного бюджету.

"Якщо орієнтуватись на надходження податку в поточному році,  бюджет Покровської міської територіальної громади втрачатиме більше 180,0 млн. грн. Даний факт призведе до зниження рівня надання освітніх, соціальних та медичних послуг, невиконання ряду заходів в сфері житлово-комунального господарства,  а також неможливості забезпечення обороноздатності  громади  для відсічі збройної агресії  рф, першочергового фінансування сектору безпеки та оборони на місцевому рівні. З метою недопущення ослаблення громад, в тому числі і нашої, дуже важливо зберегти надходження ПДФО, і надалі, з грошового забезпечення військовослужбовців, для того, щоб мати фінансову спроможність не лише вирішувати питання життєдіяльності громади, а і надавати всебічну підтримку оборонній діяльності нашим військовим", - зазначив Сергій Добряк.

Детальніше за посиланнями: 

  • https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/viluchennja-vijskovoho-pdfo-v-hromad-pozbavit-jikh-mozhlivosti-dopomahati-armiji-ta-mistsevim-zhiteljam-eksperti.html
  • https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/mistsevi-hromadi-vikoristali-na-bezpeku-ta-oboronu-majzhe-polovinu-nadkhodzhen-vid-pdfo-vijskovikh.html
  • https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/vijskovij-pdfo-zabezpechuje-hidni-umovi-zhittja-dlja-rodin-vijskovikh-u-tilu-eksperti.html


 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

6

Новини громад

08 травня 2024 10:17

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

28

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

55

Новини громад

07 травня 2024 17:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію