• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Обстеження укриттів та підготовка до зими: керівники Покровської МВА звітували про роботу

eye

283

30.08.2023 14:37

Новини громад

img

30 серпня керівники громади зібрались на чергову нараду, аби окреслити начальнику Покровської МВА Сергію Добряку стан справ в громаді та намітити спільні плани на майбутнє. 

У громаді завершено роботи з ліквідації наслідків обстрілу, який стався 7 серпня. Представники комунальної сфери перекрили дахи 25 багатоквартирних будинків: 18 – шиферних та 6 – з м’якою покрівлею.  
Як зазначив Олексій Стебель, витрачено майже весь запас будівельних матеріалів, тож наразі є потреба в поповненні матеріального резерву, аби була змога швидко реагувати на будь-які надзвичайні ситуації. 

КП «Покровськводоканал» та «Покровськтепломережа» активно готуються до зниження температурного режиму та можливих відключень електроенергії – міняють внутрішні мережі, проводять ремонтні роботи насосного обладнання, готують котельні. 

«Станом на сьогодні з 21 наявної котельні комісійно прийнято в експлуатацію вже 15. Це досить великий обсяг зробленої роботи, враховуючи, що виконана вона задовго до опалювального сезону. Продовжуються роботи з заміни трубопроводів», - зауважив Олексій Стебель.

Готують систему опалення до зими й в освітніх закладах громади. За словами Маргарити Ідрісової, цьогорічний навчальний рік розпочнеться в дистанційному форматі. 

Усі медичні заклади громади працюють у штатному режимі, лікарі вдосконалюють алгоритм роботи при надзвичайних ситуаціях. Передусім, мова йде про надання екстреної допомоги постраждалим. 
У Покровській громаді триває оздоровча кампанія для дітей, які потребують особливої підтримки та уваги за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів. 

Як зауважила Олена Харчевна, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, прийомних сімей, діти Захисників та Захисниць України та інші пільгові категорії дітей мають можливість оздоровитися в комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», релокацію якого здійснено із м. Святогірська. У перших числах вересня розпочнеться вже 4-та зміна. 

Управління соціального захисту населення отримує гуманітарну допомогу в вигляді памперсів та гігієнічних наборів, яку розподіляють між усіма нужденними. 

Продовжують надходити від партнерів Покровської МВА продуктові набори.

«На постійній основі ми отримуємо харчові продукти від ГО «TEAM4UA, а це 18 тисяч наборів на місяць. У вересні очікуємо гуманітарний вантаж від GEM. Отриману допомогу розподіляємо під час засідання комісії згідно з заявками-потребами, які надходять від старостинських округів громади, інспекторів ККСН та інших структурних підрозділів Покровської МВА», - зауважила Наталія Іваньо. 

Особливу увагу в громаді приділяють евакуації населення. За словами Миколи Шабельника, кількість евакуйованих осіб зросла. Лише за останній тиждень в більш безпечні регіони виїхали 85 осіб.

Вже два тижні триває обстеження захисних споруд. Комісія з представників Покровської МВА, ДСНС, комітету самоорганізації населення вже обстежили понад 200 укриттів і на всі склала акти. 
Інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» слідкують за дотриманням правил благоустрою, пожежної безпеки, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо заборони реалізації алкогольної продукції.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

25

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію