• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Надійний тил для фронту і підтримка економіки країни. Керівники Покровської МВА та «Метінвесту» привітали робітників ШУ «Покровське» з Днем шахтаря

eye

409

26.08.2023 10:00

Новини громад

img

Символічно, що після святкування Дня Незалежності України ми маємо нагоду сказати слова вдячності людям, які своєю самовідданою працею забезпечують стійкість нашої держави на енергетичному фронті. 27 серпня своє професійне свято відзначатимуть українські шахтарі.

Напередодні цієї дати начальник Покровської МВА Сергій Добряк та генеральний директор ТОВ «Метінвест Холдинг» Юрій Риженков завітали до шахтоуправління «Покровське», аби привітати гірників та відзначити важливість їхньої праці як для економічної стабільності країни, так і для ситуації на фронті. 

«24 серпня ми святкували річницю нашої незалежності. Сьогодні вона здобувається кров'ю, і велика шана нашим гірникам за надійний тил. Хочу подякувати всім, хто належить до критичної інфраструктури, за те, що не залишили свої робочі місця та підприємства, за те, що виконуєте таку важку працю. Нехай кожен спуск і підйом буде вдалим, наснаги вашим сім'ям. Щоб ви знали, чого ви хочете, і мріяли про майбутнє! Бажаю найскорішої перемоги. Зі святом! З прийдешнім Днем шахтаря!», - звернувся до гірників Сергій Добряк.

З нагоди професійного свята, яке цього року в країні відзначатимуть 27 серпня, кращих шахтарів було відзначено Хрестом громадянських заслуг (відзнакою народної пошани) та почесними грамотами від Покровської МВА. Керівник громади Сергій Добряк зауважив, що немає гарного фронту без надійного тилу.

«Сьогодні в кожного нашого захисника є часточка Покровського вугілля, завдяки якому зроблені ті самі броньовані сталі, що на бронежилетах та на мобільних укриттях. Тому я висловлюю вам велику вдячність за ту працю, яку ви робите. Це дуже важливо не тільки для компанії «Метінвест», але й для всієї нашої країни. І, звісно, вітаю з прийдешнім Днем шахтаря. Для мене це вічне свято в моєму серці. Тому бажаю вам, шахтарі, успіхів і якнайшвидшого припинення війни, нашої перемоги і щоб над нашою країною нарешті було мирне небо», - зазначив генеральний директор ТОВ «Метінвест Холдинг» Юрій Риженков.

Керівник також зазначив, що компанії вдалося перевести роботу на воєнний лад і стабілізувати її, виконано всі поставлені завдання і навіть побито деякі рекорди, зокрема, за обсягами випуску вугільної продукції.

 Своєю чергою, начальник Покровської МВА подякував представникам «Метінвесту» за ту допомогу, яка надається громаді. В умовах повномасштабної війни Компанія стала надійною опорою для своїх працівників, мирних мешканців усієї Покровської ТГ та військовослужбовців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

15

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

40

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію