• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. З нагоди 32-ї річниці Незалежності України мешканців Покровської громади відзначили знаками народної пошани, медалями та подяками

eye

400

24.08.2023 15:01

Новини громад

img

Україна, яка вже другий рік поспіль відзначає річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, війни, яка триває майже десять років, гідно тримає удар, а сили оборони та цивільного населення демонструють непересічні спроможності захищати державу і звільняти свою землю від окупантів. 

З нагоди державного свята у Покровську відбувся урочистий захід, учасниками якого стали керівники Покровської районної та міської військових адміністрацій, представники управлінь та відділів, поліції, ДСНС, громадськості та військовослужбовці. 

За багатолітню історію боротьби за незалежність, цілісність нашої країни віддали життя сотні тисяч українців. Пам’ять всіх борців за волю, незалежність, державність присутні вшанували хвилиною мовчання.

«Дякуємо військовим, які дають можливість нам сьогодні святкувати 32-у річницю Незалежності країни на території Покровського району та інших вільних територій держави. День незалежності зараз дає настільки мудру силу нашій державі, віру в перемогу і всі наші мешканці вірять в перемогу наших Збройних сил України, єднання нашого народу. Нехай завжди буде Україна на перших теренах всього світу, і не тільки стяг, який вчора святкували знає  весь світ, а щоб розвиток і відновлення нашої країни був якомога швидше», - зазначив в.о. голови Покровської районної ради Юрій Середа. 

Боротьба за перемогу стала всенародним рухом. І слова «Слава Україні — Героям слава» наразі набули особливого значення, вони адресовані тим, хто зі зброєю в руках захищає кордон нашої держави.

«Другий рік поспіль з моменту повномасштабного вторгнення наш ворог одбирає кращих синів і доньок України, руйнує наші міста, села, будинки, а разом з тим і людські долі. Ми завжди будемо пам’ятати усіх тих, хто віддав своє життя за нашу свободу, нашу незалежність. Разом із ЗСУ сили опору -  шахтарі, хлібороби, вчителі, медики, залізничники - здобувають перемогу, кожен на своїх місцях, тому я вітаю усіх нескорених, вільних та гідних зі святом! Разом до перемоги! Слава Україні!», - зауважив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

За проявлену самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі, проявлену громадську активність та свідомість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави та з нагоди відзначення Дня Незалежності України п’ятьох було відзначено Хрестом громадянських заслуг (відзнакою народної пошани).  Серед них: начальник дільниці «Парк» КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Костянтин Деревинський, керівник гуманітарного штабу Покровської територіальної громади Дмитро Єрмолович, заступник командира Добровольчого формування Покровської територіальної громади «Покровськ – 1 Олександр Прищепа та інші.   

Шість військовослужбовців отримали медалі «ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ». Ще три десятки учасників свята були нагороджені почесними грамотами та подяками. 

"Я народився в незалежній Україні. 3 дитинства мав право і привілей бути собою, відчуваючи свою свободу. Це право століттями виборювали мої предки. Проте, навіть сьогодні, моя країна стає приводом для конфліктів з русифікованим прошарком нашого суспільства.
Незалежність - це моя свобода, в якій я обираю продовжувати справу моїх предків і здійснювати їх мрії про український успіх. Також я маю честь отримати цю відзнаку, тому що це не тільки мій труд, а й усієї нашої команди. Радий вітати зі святом кожного українця. Найбільша цінність для нас – це свобода. Щодня ми наближаємось до своєї перемоги. І я в нею вірю. Впевнений, що обов’язково переможемо», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Нагороджених вітали бурхливими оплесками, адже кожен з них – це приклад мужності та самовіддачі в прагненні розвитку не лише своєї громади, а й усієї країни. 

Святковий настрій присутнім дарували творчі колективи Покровської громади – викладачі музичної школи ім. Д.Леонтовича та вокальних гуртів "Kalina Ukraine", "Надія" та "Дивограй".  

Сьогодні мета кожного українця – це бажання будувати суверенну, вільну, незалежну державу. Тільки разом ми можемо змінити наше майбутнє на краще. Сила незламна, коли країна єдина!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

25

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію