• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Хаби "Єднання" у різних куточках України долучились до відзначення головних державних свят України

eye

393

23.08.2023 15:27

Новини громад

img

В рамках заходів до Дня Прапора та Дня Незалежності України у гуманітарному хабі "Єднання" Покровської МВА у м.Червоноград сьогодні відбувся майстер-клас з плетіння прикрас у національних кольорах. 

Діти Покровського району разом з майстринею з Покровська Лілією Омелянською із задоволенням виготовили патріотичні браслети. 

Керівниця хабу Наталія Поспєлова розповіла присутнім історичні аспекти побудови держави та становлення Незалежності України, а також про синьо-жовтий символ незламності.

До свят Дня прапора України та Дня Незалежності України в гуманітарному хабі «ЄДНАННЯ» Покровської МВА у Кропивницькому для найменших переселенців з Донецької області пройшов патріотичний захід та майстер-клас «Я малюю прапор України».

На початку заходу керівниця хабу Ольга Гребенькова розповіла маленьким донеччанам історію святкування Дня Незалежності та ознайомила їх з державною символікою України. 

Після історичного екскурсу керівниця комунального закладу «Донецького палацу молоді «Юність» пані Ірина провела для присутніх майстер-клас з малювання прапора України.

Діти із задоволенням взяли участь у занятті, метою якого було формування свідомого ставлення до своєї національної належності.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності наші земляки у Чернівцях стали учасниками культурних заходів

Переселенці Покровського району разом з керівником чернівецького хабу "Єднання" Покровської МВА відвідали виставку у Чернівецькому художньому музеї, що присвячена головному державному святу нашої країни - Дню Незалежності України.

Маленькі донеччани разом з іншими дітьми ВПО взяли участь у мовному конкурсі де розповіли вірші відомих українських поетів.

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України хаб «Єднання» Покровської МВА у м.Хуст долучився до патріотичних заходів

У залі, яку люб'язно надав для проведення заходу голова Хустської  районної ради Назарій Павлій, для дітей ВПО відбувся майстер-клас з виготовлення поробок у кольорах Державного прапора України. Понад 20 маленьких покровчан та бахмутчан із захопленням створювали свої патріотичні шедеври.

Зі святом присутніх привітали заступник голови районної ради Мирослав Гомечко та заступник голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області Степан Бобік.

 

За підтримки президентки Rotary Сlub UZHGOROD (Ротарі Клуб Ужгород) Тетяни Андрусь та доброго друга хабу виконавчого директора Закарпатського РВ АМУ Олега Лукши всі учасники майстер-класу отримали подарунки.

А керівник хустського хабу «Єднання» Віктор Грицак за підтримки підприємців Закарпаття влаштував святковий солодкий стіл для наших маленьких земляків.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

26

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію