• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Співпрацю в питаннях підтримки вразливих категорій населення Покровська МВА закріпила меморандумом з БФ «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ»

eye

344

23.08.2023 15:30

Новини громад

img

Сьогодні, 23 серпня, між Покровською МВА   та  БО "Благодійний фонд "Прем’єр Уржанс Інтернасьональ" (Франція) з метою покращення доступу до послуг для вразливих категорій населення, яке постраждало від конфлікту в Україні, було підписано Меморандум про співпрацю.

Під час зустрічі  обговорили наявні потреби місцевих мешканців та окреслили шляхи допомоги у вирішенні нагальних питань. 
Аби висловити свою небайдужість та готовність до спільної співпраці, до Покровської громади  представники «Прем`єр Уржанс Інтернасьональ» приїхали з гуманітарним вантажем. 

Понад 50 найменувань непродовольчих товарів, серед яких засоби особистої гігієни, дитячі сумки-бокси, одяг, іграшки та посуд, передали до гуманітарного штабу для надання допомоги населенню.
За словами керівника штабу Покровської МВА Дмитра Єрмоловича, на найближчому засіданні комісії з розподілу гуманітарної допомоги буде вирішено, яким верствам населення та структурним підрозділам вона буде передана. 

«Дуже тішить, що співпрацю у вирішенні гуманітарних питань все більше фондів, гуманітарних місій та благодійних організацій закріплюють меморандумом. Це говорить не лише про серйозність намірів наших партнерів, а й про наміри довгострокових  відносин. Дякуємо усім за чітку позицію та активну участь в допомозі нашим мешканцям», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

25

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію