• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської МВА переймають досвід створення сучасних освітніх просторів 

eye

446

20.08.2023 12:13

Новини громад

img

У рамках проєкту Cities 4 Cities /United 4 Ukraine та участі в резиденції мерів, що відбулась у Львові, представники Покровської МВА Наталія Іваньо та Олег Фролов відвідали комунальний заклад Львівського центру для молоді Lviv Open Lab.

Цей центр - досвід успішної реалізації проєкту на грантові кошти, залучені від іноземних донорів. 

З його роботою учасників резиденції знайомила Олена Павлюк, директорка Офісу Європейської інтеграції та Марта Супрун, експертка з міжнародної співпраці Cities 4 Cities /United 4. 

Основною метою простору є популяризація науки, технологій та STEAM-освіти серед підлітків та молоді, а також створення можливостей для їх розвитку і майданчику для обміну ідеями. 

В центрі облаштована сучасна лабораторія із вивчення хімії, майстерня з виготовлення виробів із дерева, медіастудія, бібліотека, громадський простір для проведення різноманітних заходів.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, Lviv Open Lab є зразковим результатом співпраці міської влади з представниками ГО, наукового та бізнес-середовищ, які взяли курс на створення освітнього багатофункціонального простору, метою якого є виховання потенційних спеціалістів пріоритетних напрямів науково-технічного прогресу сьогодення.

“Це успішний проєкт, який залучає молодь до реалізації свого потенціалу. Для проведення практичних занять, розвитку STEM-освіти, науки, творчості та для втілення мрій. Це дійсно європейський курс розвитку, якому повинні слідувати всі громади нашої країни», - поділилась враженнями Наталія Іваньо.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

28

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

27

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію