• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сьогодні для Гришинського старостинського округу визначний день

eye

332

18.08.2023 16:00

Новини громад

img

18 серпня Покровська громада відзначає День Гришинського старостинського округу.

Попри відсутність масових святкових заходів, мешканці округу все ж не залишились без привітання.

Вручити від керівництва Покровської МВА грамоти, подяки та вітальні листи людям з активною громадською позицією та представникам соціальної сфери завітала начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач. 

"Шановні мешканці Гришинського старостинського округу, вітаю вас зі святом! Від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступниці Наталії Іваньо хочу подякувати кожному з присутніх за небайдужість та сумлінну працю на благо не лише округу, а й всієї громади. Бажаємо кожній родині миру, здоров'я та благополуччя!", - звернулась до присутніх Олена Носач.  

Ці люди не покладаючи рук працюють над вирішенням проблемних ситуацій, які принесла до нашого краю війна. Серця односельців сповнені щирою вдячністю до цих трудівників. Для них та для кожного мешканця сьогодні на заході лунали щедрі оплески та музичні привітання від місцевого творчого колективу.

Крім того, кожна родина села Гришине отримала вітальну листівку від начальника Покровської МВА Сергія Добряка з теплими побажаннями.

«Дякую всім, хто долучається до розвитку нашого округу. Впевнена, що спільними діями, зусиллями ми долатимемо всі труднощі та продовжимо створювати комфортні умови для життя мешканцям села Гришине. Вітаю та бажаю всього найкращого!", - звернулась до односельців староста Ольга Біленко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію