• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Педагоги Покровська беруть участь в роботі ІХ Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини»

eye

387

17.08.2023 13:32

Новини громад

img

Представники Покровської громади у складі начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, завідувачки ЗДО №20 Тетяни Зубар та консультанта КУ «ЦПРПП» Олени Остапчук долучились до роботи ІХ Конгресу освітян «Код незламності освіти Донеччини», що проходить в Києві.   
 

Програма заходу так визначає цілі: «… об’єднати педагогічних працівників області загальним прагненням пошуку шляхів відновлення освітньої системи регіону в повоєнний час, обговорення перспектив реформування освіти в надскладних умовах роботи, забезпечення безпекових питань існування закладів освіти, генерації ідей швидкого післявоєнного відновлення освітніх осередків Донецької області, пошуку відповідей на виклики, що існують».

Передбачається, що, окрім приємних вражень, покровські педагоги отримають нові ідеї, які застосовуватимують у процесі втілення своїх задумів.

"Задля дітей, задля Перемоги, задля майбутнього України!", - підкреслили у відділі освіти Покровської міської ради Донецької області.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію