• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «На вул.Центральній плануємо відремонтувати близько 2 тис. м2 асфальтного покриття»

eye

418

15.08.2023 14:00

Новини громад

img

Не зважаючи на обстріл, який стався 7 серпня, заплановані у комунальній сфері роботи тривають, і одним з основних напрямків є ремонт місцевих автошляхів. 

“Продовжуються роботи з ремонту вул. Центральна. Зараз проходить другий етап. Ми провели усі підготовчі роботи для подальшого ремонту і вже 3 день виконуються роботи з фрезерування та підготовки для подальшого укладання асфальту. Все йде за планом, вкладаємося в ті терміни, які були обговорені. Сподіваюсь, що незабаром ми побачимо і цю дорогу у чудовому проїзному стані, без ям і перешкод, які були раніше”, - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Крім того, додав, що на сайті Prozorro опубліковані всі договори, за якими працюють підрядні організації у Покровській громаді.

“Хочу зазначити, що гарантія на шар асфальту за двома напрямками робіт, які виконуються, 3 роки. Далі будуть ремонтуватися вул. Європейська, вул. Маршала Москаленка, вул. Прокоф'єва й два мости», - розповів Олексій Стебель. 

Усі роботи контролюються технічним наглядом, а саме: використання коштів, обсяг асфальтного покриття і платежі за виконані роботи. 

“За нашою ініціативою ми залучили фахівців з технічного нагляду, для того, щоб це контролювати. На нашу думку, такі роботи потрібно робити профільною організацією, яка розуміє всі нюанси та має свій досвід, а також відповідні сертифікати. Ми робимо це для того, щоб надалі не було ніяких інсинуацій. Є договір, є технічний нагляд, який контролює роботи. Таким чином, ми усім громадянам хочемо показати, що ми відкрита для людейц влада і насамперед найбільш зацікавлені в законності процесів, що тривають, і контролі всіх робіт, які виконуються в межах громади”, - зазначив Олексій Стебель. 

За гарних погодних умов представники підрядної організації «Агропромбуд» планують покласти по вул. Центральній до 2000 м² асфальтового покриття і половину з цього обсягу вже виконали. 

“На сьогодні у нашій громаді триває ремонт асфальтового покриття. Це ямковий та картковий ремонт доріг. Наша основна задача на цій вулиці - зробити її проїзною. Завершуються тендерні процедури для того, щоб вийти на додаткову вулицю по місту Родинське, а саме вулиці Краснолиманська. Також вже відіграні тендерні процедури щодо мостів, і після вул.Центральної є надія, що підрядна організація розпочне виконання саме цих робіт”, - розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

27

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

32

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію