• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Разом зможемо більше», - Наталія Іваньо під час засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

eye

453

11.08.2023 17:02

Новини громад

img

Під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра
Єрмоловича та за участю заступниці начальника
Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, що надійшла протягом поточного тижня до громади.

Члени розглянули питання щодо отримання гуманітарної допомоги від гуманітарної місії "Проліска", її розподіл та механізм передачі. 

7 серпня місто Покровськ стало жертвою підступного обстрілу, внаслідок чого загинули та постраждали місцеві мешканці, багатоквартирні будинки, комунальні та державні установи. Щоб надати допомогу постраждалим, військова адміністрація співпрацює з всеукраїнськими та міжнародними гуманітарними організаціями. 

"Головна мета роботи гуманітарного штабу полягає в залученні якомога більше партнерів-гуманітарних місій та благодійних фондів для надання допомоги мешканцям громади», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

ГО «Проліска» в межах проєкту УВКБ ООН до Покровської громади передала будівельні матеріали, а саме понад 100 листів OSB, 200 листів тарпауліну, 540 м2 прозорої плівки, цвяхи, саморізи, скотч та будівельну піну.

Члени комісії вирішили розподілити отримані матеріали згідно з листом – заявки та передати цю гуманітарну допомогу для подальшої роботи з ліквідації наслідків обстрілу Житлово-комунальному відділу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію