• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Виконання бюджету, мобілізаційна робота та заходи з охорони порядку в громаді: основні питання апаратної наради

eye

332

09.08.2023 14:20

Новини громад

img

9 серпня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулось засідання апаратної наради, участь в якому взяли керівники апарату ради та структурних підрозділів військової адміністрації. 

Розпочалось засідання зі звернення Сергія Добряка, який подякував представникам критичної інфраструктури міста: поліцейським, рятувальникам, енергетикам, комунальникам та медикам за злагоджену роботу під час ліквідації наслідків обстрілу, внаслідок якого громада втратила 9 осіб. Пам`ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання, після чого перейшли до розгляду порядку денного. 

Першим заслухали звіт директорки Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами міської ради Юлії Порецької про стан виконання бюджету. 

За її словами, всього на 2023 рік заплановано доходів загального фонду на суму 771,5 млн грн, в тому числі:

  • податок на доходи фізичних осіб  - 659,8 млн грн або 85,5%;
  • єдиний податок – 48,0 млн грн або 6,2%;
  • плата за землю – 27,0 млн грн або 3,5%;
  • акцизний податок – 11,2 млн грн або 1,5%.

«За 7 місяців поточного року до бюджету громади вже надійшло 688,1 млн грн що на 43,8 млн грн більше планових показників звітного періоду, в тому числі відбулось збільшення власних надходжень загального фонду на 41,2 млн грн. Основним джерелом формування доходів загального фонду є податок з доходів фізичних осіб. Значно збільшені також надходження за рахунок податку на землю», - зазначила Юлія Порецька.

Крім того, вона додала, що видатки на 2023 рік складають 1091,1 млн грн. І пов’язано це зі збільшенням переліку напрямків та заходів, спрямованих не лише на оборону та захист території, постійну підтримку життєдіяльності мешканців, але і на заходи у сфері житлово-комунального господарства, дорожньої інфраструктури, соціального захисту тощо.

У рамках Програми економічного та соціального розвитку на 2023 рік передбачено 232 заходи, 165 з яких вже виконано. Це заходи із ліквідації надзвичайних ситуацій, благоустрій громади, ремонт доріг, виплата матеріальної допомоги мешканцям, облаштування споруд цивільного захисту в закладах освіти, а також розробка проєктно-кошторисної документації з реконструкції будівель КНП «КЛІЛ». 

Про результати роботи КП «Муніципальна служба правопорядку» керівникам громади доповів директор підприємства Олександр Антипенко. Сьогодні колектив служби правопорядку складається з 18 працівників, 14 з яких – це інспектори, які працюють з населенням. 

«Робота муніципальної служби правопорядку направлена на забезпечення охорони громадського та публічного порядку, охорони зруйнованих від ракетних ударів будинків, контроль за збереженням комунального майна, надання допомоги в евакуації населення, контроль за дотриманням заборони на реалізацію алкогольної продукції, за станом благоустрою в громаді,  а також надання допомоги Покровському ТЦК та СП», - розповів Олександр Антипенко. 

Серед питань порядку денного й виконання мобілізаційних заходів на території Покровської міської територіальної громади. 

Як зауважив начальник відділу військово-облікового відділу Покровської МВА Сергій Чайка, наразі в громаді триває виконання заходів з мобілізаційної роботи, персоналізація призовників, які досягли 25 та 26 річного віку, з метою визначення їх подальшого статусу, військовий облік та надання соціальних гарантів пораненим військовослужбовцям.

Своєю чергою начальник Покровської МВА Сергій Добряк подякував керівникам структурних підрозділів за роботу та сумлінне виконання службових обов`язків. 

«Ви на своєму місці, ЗСУ на своєму місці. Впевнений, з такою колаборацією ми переможемо ворога. Слава Україні. Разом до Перемоги!», - зауважив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію