• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: "Комунальники допомагають місцевим жителям долати наслідки обстрілів"

eye

315

09.08.2023 13:00

Новини громад

img

Внаслідок двох ворожих обстрілів у Покровську уламками ракет та вибуховою хвилею було пошкоджено близько 12 багатоквартирних та 9 приватних будинків.

Наразі на місці надзвичайної події продовжує працювати комісія з фіксування наслідків руйнувань, до складу якої входять представники Покровської МВА, житлово-комунального відділу, відділу архітектури та будівництва, співробітники ДСНС.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, для ліквідації наслідків обстрілу зусиллями житлово-комунального відділу було організовано підвезення та видачу будівельних матеріалів: OSB - 1000 шт.; плівка - 1000 кв.м; будівельний лісоматеріал - 5 м куб. До роботи залучено 10 бригад по 5 осіб. 

"Допомога громадянам, чиї домівки постраждали внаслідок обстрілів, надається комунальними підприємствами міста вже другий день. Робочі бригади вже допомогли залатати 2 тис. вибитих вікон у житлових будинках. Також було проведено огляд 20 пошкоджених дахів. Продовжуємо працювати та допомагати мешканцям пошкоджених багатоповерхівок", - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію