• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримка від благодійних організацій: до Покровська прибула допомога для населення від Фонду Ріната Ахметова

eye

473

09.08.2023 09:52

Новини громад

img

Сьогодні до Покровська прибуло 3 вантажівки з гуманітарною допомогою від БО "Фонд Ріната Ахметова". Привезли 6000 продуктових наборів. Їжі, з одного такого набору достатньо на декілька тижнів. 

Цього разу представники фонду вирішили розподілити допомогу між постраждалими від вечірнього обстрілу центру Покровська, який стався 7 серпня.

"Ми планували видачу в Покровську для пільгових категорій населення. Дуже багато наборів. Але коли ми дізналися про теракт, який скоїла рф, то вирішили видати набори всім тим мешканцям, які постраждали від цього обстрілу. Тому вже завтра будемо видавати всім людям в яких зруйноване майно. Це виняткові набори виживання, а саме продуктові набори, які допомагають людям вистояти в ці важкі часи", - амбасадор БО "Фонд Ріната Ахметова" Микола Осиченко.

Також Микола Осинченко розповів, що БО "Фонд Ріната Ахметова" готовий надати допомогу в реабілітації, лікуванні та психологічній допомозі тим людям, які цього потребують. Якщо вам це потрібно, ви можете набрати на номер телефону гарячої лінії благодійного фонду 0 (800) 509 001.

"Сьогодні до Покровської громади прибув черговий вантаж від фонду Ріната Ахметова. Ми дуже вдячні фонду за надану допомогу для  мешканців нашої громади. 7 серпня у нас був важкий вечір в громаді через обстріл з боку рф. І ці набори будуть надані постраждалим внаслідок обстрілу. В продуктових наборах є мука, крупи, консерви та ще багато різноманітних харчів", - зазначила начальниця ККСН Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

34

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію