• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровськ завітав операційний директор ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» Олександр Мироненко

eye

806

07.08.2023 18:37

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою, операційним директором ТОВ «Метінвест Холдинг» Олександром Мироненком та генеральним директором «Метінвест Покровськвугілля» Андрієм Акуличем обговорили виконання Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння. Документ передбачає, зокрема, облаштування укриттів у дитячих садках та організацію у перинатальному центрі другого етапу виходжування недоношених немовлят.

Окрім того, від компанії «Метінвест» Покровській громаді передано три флагштоки з нагоди прийдешнього державного свята, яке відбудеться 23 серпня - Дня Державного прапора України. 

«Отримали від наших надійних партнерів компанії «Метінвест» ще один дарунок місту, а саме - три великих десятиметрових флагштоки. Вони будуть встановлені до Дня прапора і вже на свято на них будуть підняті прапори й України, і Донеччини, і самого міста Покровськ. Тому щиро дякуємо за співпрацю і за такий дуже важливий патріотичний подарунок», - зазначив Сергій Добряк.

Начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков розповів, що роботи по встановленню цих флагштоків розпочнуться на цьому тижні.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

7

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

29

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

35

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію