• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: “Незабаром у Покровську розпочнеться ремонт шляхопроводів”

eye

272

03.08.2023 14:29

Новини громад

img

Ремонт та підтримка інфраструктури міста залишаються актуальними завданнями для керівництва Покровської МВА. 

Наразі місто активно займається ремонтними роботами на вулицях, зокрема, у найближчих планах - ремонтні роботи асфальтового покриття на двох шляхопроводах: "Західний" та "Східний". Ці мостові об'єкти є важливими для міста, оскільки по них проходить щільний трафік автомобільного транспорту, тому їхній стан потребує постійного вдосконалення.

“Найближчим часом ми плануємо провести поточний ремонт асфальтового покриття двох шляхопроводах нашого міста. Тому підрядна організація, котра виграла тендерну процедуру, буде починати виконання цих ремонтних робіт і нашими мостами можна буде зручно користуватися”, - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Ремонтний процес передбачає перекриття однієї зі смуг руху та організацію реверсивного руху, щоб мінімізувати вплив на трафік. Роботи будуть також виконуватися в темну пору доби, коли рух автомобілів зменшується, щоб забезпечити безпечне та ефективне проведення ремонтних дій.

“Планується на цьому тижні або на початку наступного розпочати виконувати ці роботи. Вартість по мосту “Східний” складає 274 тисячі гривень, а щодо “Західного” - 108 тисяч гривень. Там невеликі обсяги робіт, тому й ціна така. Підрядна організація, яка виграла ці тендери - “Агропромбуд”. Також вона виконує роботи на основних магістралях, та, згідно з договірними відносинами, дає гарантійний термін щодо виконаних робіт 3 роки”, - зазначив начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков.

При виконанні ремонту мостів планується фрезерування старого асфальтного покриття та нанесення нового - основного шару асфальту та не менше 5 см асфальтового покриття. 

“Це поточний ямковий та картковий ремонт, але це невеликі карти й асфальтове покриття зривається не повністю”, - додав Дмитро Візенков.

Завдяки таким діям, мости стануть безпечними та зручними для користування, а місто продовжить забезпечувати гідні умови для своїх мешканців та гостей.

“Хочу зазначити, що у нас вийшло подолати ті складності, які у нас виникли на початку і які унеможливлювали сам ремонт мостів. Тому що сам міст знаходиться на балансі Укрзалізниці, а, згідно з чинним законодавством, ми не маємо можливості витрачати кошти нашої громади на ремонт не своєї власності. Тому був тривалий процес обговорення, знайшли шляхи вирішення цієї ситуації та, як наслідок, є договори щодо, так званого, «Горбатого» мосту, а також Дніпропетровського мосту. Таким чином у нас мости до кінця літа будуть відремонтовані”, - підкреслив Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

27

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

54

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

37

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію