• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську комісія розглянула заяви щодо компенсації за пошкоджену нерухомість

eye

391

02.08.2023 17:45

Новини громад

img

Сьогодні, 2 серпня, під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля та за участі заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної відбулось засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок збройної агресії рф. 

На обговорення було винесено питання, пов'язані з наданням компенсації за пошкодження нерухомого майна відповідно до постанови уряду №381.

"Програма "єВідновлення" доступна лише для громадян, чиї домівки були пошкоджені внаслідок бойових дій. Для тих, чиї будинки повністю зруйновані і не можуть бути відновлені, уряд розробляє окрему програму компенсації", - підкреслив Олексій Стебель.

В рамках засідання було розглянуто 11 заявок власників нерухомості, які були подані через онлайн-сервіс "єВідновлення" за допомогою мобільного додатку "Дія".  

Присутні прийняли рішення про необхідність надання компенсації на загальну суму 469 тис. 284 грн з державного бюджету 9 постраждалим. Члени комісії прийняли рішення щодо відхилення одного звернення за заявою заявника та зупинення розгляду однієї заяви.

Прийом заяв продовжується. Постраждалі, які є власниками житла, що перебуває на підконтрольних Україні територіях та було пошкоджене внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації, мають право на отримання грошової компенсації після проведення обстеження житла. Подані заявки обробляються в термін, передбачений чинним законодавством.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

25

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

28

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

152

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію