• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Шевченко отримали будівельні набори від ГО «Проліска»

eye

391

26.07.2023 12:00

Новини громад

img

Сьогодні, 26 липня, до селища Шевченко Покровської громади гуманітарна місія «Проліска» доставила 100 будівельних наборів для екстреного ремонту житла від УВКБ ООН.

Один набір включає найнеобхідніше: листи ОСБ, дошки, рейки, листи тарпауліну, прозору плівку, монтажну піну, скотч, цвяхи та саморізи.

Як зазначив консультант у сфері захисту соціальних питань ГО «Проліска» Олексій Пріма, ці набори передбачені для мешканців тих домоволодінь, які постраждали внаслідок обстрілів.

«Вчергове мешканці Покровської громади  отримали допомогу від гуманітарної місії «Проліска». Щиро дякуємо представникам організації за допомогу в такий нелегкий час. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», - підкреслила начальниця управління по роботі з територіями Олена Носач.

Місцеві жителі також вдячні за проявлені допомогу та співчуття. 

«Моя родина через ворожий обстріл, на жаль, опинились у скрутній ситуації, але приємно усвідомлювати, що про нас не забувають. Дякую керівництву Покровської МВА та благодійникам з ГО «Проліска», що своєчасно надали необхідну допомогу», - поділилась жителька Шевченківського старостинського округу Світлана.

Покровська МВА постійно співпрацює з благодійними організаціями та міжнародними донорами задля забезпечення комфортного життя всім верствам населення громади. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

13

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

30

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

36

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію