• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Аспекти успішного працвлаштування

eye

300

01.06.2023 15:14

Новини громад

img

30 травня  в Покровському міському центрі зайнятості  відбувся інтерактивний захід з використанням кейс-технології, яка дала можливість усім слухачам свідомо розділитися на групи за власним бажанням і отримати той кейс інформації, якого бракує для успішного пошуку роботи.

Протягом заходу працювали чотири сесійні зали: «Пошук роботи: стратегія, джерела, плани», «Як скласти успішне резюме легко?», «Як зберегти психологічне здоров’я під час пошуку роботи», «Навчання є запорукою професійного успіху».

Так, присутні змогли ознайомитись з деякими аспектами успішного пошуку роботи, можливостями отримання професії та підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості. Від тренера центру психосоціальної реабілітації  Національного університету «Києво-Могилянська академія» Дар’ї  Кабанової слухачі отримали дієві поради щодо психологічної безпеки під час війни. За словами фахівчині,  вкрай важливо кожному з нас в нинішній ситуації зберігати спокій та акумулювати власні сили для успішного мирного майбутнього.

Сподіваємося, що отримані навички допоможуть кожному, хто долучився до сьогоднішнього заходу, а також стануть на захист психологічного здоров’я  кожного.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

50

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

31

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

98

Новини громад

08 травня 2024 10:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію