• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про встановлення тарифу на послуги з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії

eye

430

11.07.2023 14:08

Новини громад

img

Приватне підприємство ФОП Федорова І.В. повідомляє про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом за адресою село Піщане, вулиця Шкільна, будинок, 3.

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, ФОП Федорова І.В. пропонує на розгляд обґрунтування причин встановлення тарифу на теплову енергію, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів. До сфери діяльності підприємства належить Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії для потреб опалення інфраструктури Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом Покровського району Донецької області за прямими договором зі споживачем.

На даний час підприємство має потребу встановлення даного тарифу на Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії у зв'язку зі зміною вартості окремих складових тарифу на опалювальний сезон У зв'язку з тим, що зросла ціна на, тверде паливо та розмір мінімальної заробітної плати, виникла така необхідність, як встановлення тарифу (підтверджуючі документи додаються).

Згідно з проведеними розрахунками тариф за 1 Гкал складає -3688,07 грн. З метою надання своєчасних та якісних послуг ФОП Федорова І.В., доводимо до відома споживачів Відділ освіти Покровської міської ради Донецької області

Піщанський ЗЗСО з дошкільним підрозділом за адресою с. Піщане,  вул. Шкільна, б.3. інформацію про намір встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії на 2023-2024 рік.

Всі зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб приймаються протягом 5-ми календарних днів з дня опублікування оголошення про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом по вулиці Шкільна, буд. 3 для ФОП Федорова за адресою: м. Новогродівка вул. Лісна, буд. 17 тел. +380509468111; тел. +38095076233.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

9

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

12

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 53 тисяч родин за тиждень

З 29 квітня по 5 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 97* населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих обстрілів

eye

15

Новини громад

06 травня 2024 14:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію