• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчани можуть отримати послуги в "Дії" через куточок самообслуговування

eye

686

03.07.2023 13:14

Новини громад

img

У Покровському ЦНАПі облаштували місця для самообслуговування, де кожен відвідувач може самостійно або за допомогою адміністратора отримати електронні послуги на порталі "Дія". 

"Одним із напрямків стратегічного розвитку України є цифровізація населення через застосунок "Дія". Покровська громада не залишилась осторонь і запровадила нову послугу, яка вже має попит серед місцевих жителів", - підкреслила керівниця ЦНАП Алевтина Жук.

Послугу було запроваджено місяць тому. За цей період нею вже скористалось понад 80 відвідувачів ЦНАПу. 

"Найпопулярнішими є послуги з надання повідомлення про пошкоджене майно, витягу про несудимість, відкриття та закриття ФОП. Відвідувачі можуть самостійно за допомогою ноутбука у куточку самообслуговування оформити необхідну послугу на порталі "Дія". Якщо виникають питання - звернутись до адміністраторів", - розповіла адміністратор сектору обробки та видачі готових документів Евеліна Єнукян.

Варто зазначити, що скористатися куточком самообслуговування та отримати бажану послугу громадяни можуть без черг, зайвих довідок та попереднього запису. 

Крім того, нагадуємо, що місяць тому Покровський ЦНАП додав до графіка роботи ще один приймальний день і тепер працює також щосуботи з 8:00 до 12:00, без перерви.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

9

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію