• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівниця Срібненького старостинського округу отримала нагороду від Президента України

eye

319

28.06.2023 22:28

Новини громад

img

В День Конституції України очільник Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко вручив Тамарі Новіковій медаль «За працю та звитягу».

Новікова Тамара Іванівна – ініціативний, грамотний керівник. За багаторічний період сумлінної праці зарекомендувала себе як здібний організатор, кваліфікований спеціаліст, чуйний та доброзичливий керівник, готовий завжди надати підтримку всім хто її потребує.

Вона має вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Срібненського СО: брала участь у реалізації проєктів розвитку та впровадженні енергоощадних технологій. Була депутатом чотирьох скликань Срібненської сільської ради. Під час дії воєнного стану згуртувала активних мешканців, працівників сільськогосподарських підприємств для подолання викликів, пов’язаних з військовою агресією росії.

Вітаємо Тамару Новікову з заслуженою нагородою та бажаємо нових звершень на благо Покровської громади!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

14

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

12

Громада 1

18 травня 2024 13:35

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 17:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію