• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники активної молоді Покровської громади взяли участь у інтелектуально-розважальній грі «Квіз до Дня Конституції України»

eye

217

28.06.2023 18:53

Новини громад

img

Учасниками заходу стали 44 представники 11 громад Донеччини.

З державним святом привітав учасників заходу голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко: «Керування основним законом, дотримання його, як у нашій державі, так і на шляху до європейської спільноти, та й надалі для країни-члена Європейського Союзу, є фундаментом, основою суспільного життя. Адже у нашій Конституції закладені європейські цінності. Особливо це важливо сьогодні, коли триває повномасштабне вторгнення. Попереду ще багато роботи та боїв, але я запевняю, що за кожне порушення європейських демократичних цінностей, які відображені в Конституції України, агресор буде нести відповідальність. Щиро бажаю вам бути свідомими, бути єдиними, бути сильними. На нас чекає багато викликів, але ми обов'язково досягнемо нашої спільної мети - Перемоги. Слава Україні!».

На захід також завітали заступниці начальника ДонОДА Юлія Костюніна та Лілія Золкіна.

Після урочистостей команди зайняли свої місця і почалося інтелектуально-креативне змагання, в якому присутні демонстрували свої знання Конституції України, творчі таланти та проявляли своє бачення.

Одним з ведучих заходу став представник Молодіжної ради Покровська Олександр Нестеренко.

Цей захід став дуже важливий для молоді громад Донеччини, адже спочатку епідеміологічні обмеження, а потім й повномасштабна війна, яка зачепила чи не кожен місто області, унеможливили проведення офлайнових заходів та можливість живого спілкування.

Сьогодні наша молодь проявила свої таланти та знання, показала себе активною та творчою, продемонструвала дух єдності та взаємопідтримки. 

Молоде покоління Донеччини - гідне майбутнє для України!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію