• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Семінар для осіб з інвалідністю

eye

652

25.06.2023 18:01

RSS

img

23 червня 2023 року відбувся вебінар для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку у Покровському міському центрі зайнятості.

Згідно законодавства інваліди мають право на працевлаштування, враховуючи свій фізичний стан, медичні рекомендації, освіту та стан ринку праці. Для власного працевлаштування вони можуть самостійно звертатися до підприємств, установ, організацій, а також мають можливість звернутися до послуг служби зайнятості.

Під час заходу фахівчиня з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Анна Неділько ознайомила присутніх з послугами служби зайнятості з профорієнтації й професійного навчання та поінформувала щодо гарантій держави у сфері зайнятості. Також були розглянуті актуальні питання професійної самореалізації осіб з інвалідністю в сучасних умовах.

Учасники обговорили різні аспекти життя осіб з інвалідністю – від навчання до соціального та правового захисту. Кожен з присутніх отримав інформацію щодо соціального захисту осіб з інвалідністю в Україні.

Треба пам’ятати, що запорукою успішного вирішення питання працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями є спільні дії служби зайнятості, роботодавців, а також самих безробітних.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію