• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заряд бодьорості та позитивних емоцій: у Покровську відзначили Олімпійський день 

eye

541

23.06.2023 15:06

Новини громад

img

Спортивний захід, що відбувся сьогодні на стадіоні "Юність" у Покровську, приніс радість і задоволення для усіх учасників. Ця спортивна подія була організована в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня, який відзначається на честь Дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. 

Участь у заході взяли працівники та тренери-викладачі Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради, а також вихованці спортивних секцій ДЮСШ м. Покровськ та ПМЦФЗН "Спорт для всіх".

Цього року гаслом Всеукраїнського Олімпійського дня стало "Україна у колі друзів. Рухаємось до ПЕРЕМОГИ заради МИРУ!".

Присутніх запросили долучитися до ранкового флешмобу, який був організований чемпіонками України з черліденгу та тренерами-викладачами зі спортивних танців Покровськ міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" - Катериною Шамрай та Аліною Репенко.

"Олімпійський день  – свято, яке є вірним показником того, що коли ми об'єднуємося, ми здатні досягти великих перемог, не лише на спортивних аренах, але й у справах миру та співробітництва. Через спорт ми можемо подолати бар'єри та зміцнити міжнародні зв'язки", - зазначив начальник з Управління сім'ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

Покровська МВА підтримуватиме подібні заходи й надалі, надихаючи мешканців громади до заняття спортом, підтримки українського спорту та розвитку нашої країни.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію