• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську працює штаб зі збору потреб постраждалих від обстрілу

eye

313

23.06.2023 13:41

Новини громад

img

В Покровському управлінні соціальних служб для населення відкрито кабінет, де збираються дані про потреби постраждалих внаслідок обстрілу, який стався 21 червня.

З метою надання індивідуальної допомоги кожній постраждалій особі, яка зазнала втрат в результаті жахливого обстрілу, УСЗН проводить анкетування для виявлення їхніх потреб.

Анкети збираються за адресою: вулиця Поштова, 22, кабінет номер 7. Крім того, спеціалісти готові надати допомогу в реєстрації заявок для отримання фінансової компенсації за пошкоджене житло.

Ця ініціатива Покровської МВА має на меті встановити потреби та проблеми, з якими стикаються люди, що постраждали в результаті обстрілу. Важливо, щоб кожна сім'я отримала необхідну допомогу та підтримку в цей важкий час.

УСЗН виконує важливу роль у координації допомоги та реабілітації постраждалих. Тому, якщо ви або ваші близькі зазнали втрат або пошкоджень унаслідок обстрілу, не соромтеся звертатися до вказаного кабінету для отримання допомоги та консультацій. Ваші потреби мають бути враховані, і кожен з вас заслуговує на належну підтримку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

7

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

21

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

16

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію