• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: родини, чиї будинки було зруйновано, отримають по 80 тисяч гривень допомоги від міста

eye

340

22.06.2023 11:52

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками та керівниками комунальних підприємств міста відвідали місце надзвичайної події та поспілкувались з мешканцями постраждалих будинків. 

«Вчора, о 21:20, наша громада вкотре зазнала обстрілу з ракет «Іскандер». Як завжди, рашисти поцілили по приватному сектору. Один будинок, серед тих, що ми проінспектували, вже точно можна сказати, що повністю зруйнований, а 17 будинків зазнали серйозних пошкоджень вікон та дахів. Комунальні служби вже відпрацьовують на місці, щоб до дощів перекрити все. Взагалі за цей обстріл до контактного центру надійшло близько 100 заявок. Більшість з них стосуються скління вікон балконів, тому наразі займаємося цим і допомагаємо людям», - розповів Сергій Добряк. 

На жаль, під час обстрілу є постраждалі, це 5 осіб, і серед них 1 дитина 2011 року народження. Всі вони отримали легкі поранення, та всім надається медична і психологічна допомога. 
За словами начальника міської військової адміністрації, за зруйнований будинок покровчанам буде виплачена допомога 80 тисяч гривень від міста: 

«І також заходимо в історію та оформлюємо документи на "єВідновлення". Зараз 4 постраждалих осіб перебувають на амбулаторному лікуванні в нашій КЛІЛ. Ми впевнені, що все буде добре і ми обов’язково переможемо!!!», - зауважив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію