• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Розвиток ІТ-навичок: представники учнівської молоді Покровська вчилися генерувати ідеї

eye

438

17.06.2023 10:03

Новини громад

img

8 червня 2023 року відбулась щорічна літня школа «Менеджмент ІТ-проєктів. Генерація ідей», участь в якій взяли учні ЗОШ #9 та педагоги ліцею «Надія». 

Актуальні теми з економічної кібернетики та системного аналізу щорічно підіймаються на літніх школах кафедри економічної кібернетики і системного аналізу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Школа вже дев’ять років поспіль проводиться для учнів старших класів шкіл. Навчання в школі цьогоріч відбулось в онлайн форматі та зібрало понад 37 учасників. Але це не завадило відчути дружню атмосферу та зацікавленість учасників з багатьох освітніх закладів з міст Харкова, Пирятина, Покровська, Києва, Мізочу, Кривого Рогу.

Дуже приємним став факт, що виявила зацікавленість і старша аудиторія – серед учасників вчителі міського ліцею «Надія» м. Покровська.

Під час навчання учасники ознайомились з такими поняттями, як "Project Manager: ролі в IT і навички, що корисні", а також дізнавались, «Як досвід PM допомагає волонтерити". 

Особливу увагу було приділено питанням щодо управління проєктами, чим вони особливі, які сучасні інструменти потрібні та як можна застосувати методології Project Management до сучасного життя та допомоги. 

Розглядались особливості генерації нових бізнес-ідей до START-UP, ролі бізнес-аналітика в IT та ще багато іншого. 

Учасники школи дуже активно брали участь в обговоренні та у практичних кейсах з генерації ідей в IT-проєкті.

За результатами роботи відзначено активних учасників школи, зокрема,
Інгу Качан, представницю ліцею «Надія».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 7 тисяч родин після обстрілів

За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання у 39 населених пунктів, постраждалих через бойові дії.

eye

12

Новини громад

07 травня 2024 11:43

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

33

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Порядок надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни

Пільги щодо плати за житло, комунальні послуги та паливо надаються особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, які проживають разом з ними, незалежно від виду житла чи форми власності на нього.

eye

20

Новини громад

07 травня 2024 11:12

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію