• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Активна молодь Покровська взяла участь у тренінгу «Платформи та інструменти Е-демократії в територіальній громаді»

eye

256

07.06.2023 09:53

Новини громад

img

Днями в м. Полтава відбувся тренінг "Платформи та інструменти еДемократії в територіальній громаді", організований Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні (ПРООН). Представники з різних громад, зокрема з Покровської, взяли в ньому участь. 

Учасниками тренінгу стали заступник голови молодіжної ради Нестеренко Олександр та голова ГО "Ініціативний Покровськ" Пузіков Андрій. Вони активно брали участь у заняттях та обмінювалися досвідом з іншими учасниками заходу.

Під час навчання молодь отримала практичні навички щодо використання платформ та інструментів еДемократії. Ці інструменти відіграють важливу роль у забезпеченні участі громадян у процесах прийняття рішень на місцевому рівні і підвищенні рівня довіри до місцевих органів влади. Учасники також отримали можливість ознайомитись зі стандартами та практиками е-демократії, проаналізувати проблеми, що виникають у застосуванні законодавства в цій сфері на місцевому рівні, і визначити шляхи їх вирішення. 

У результаті тренінгу учасники мали можливість розвинути компетентності з використання платформ та інструментів еДемократії. Це сприятиме запобіганню адміністративним правопорушенням, порушенням у сфері прав людини, а також поліпшить надання послуг та взаємодію місцевого населення з органами місцевого самоврядування. Завдяки тренінгу учасники навчилися також системному розробленню заходів з розвитку еДемократії на місцевому рівні.

Набуті навички учасники тренінгу зможуть використовувати для подальшого розвитку еДемократії на своїх територіях. Це стане вагомим внеском у побудову демократичного суспільства, де громадяни мають можливість активно брати участь у вирішенні важливих питань, що стосуються їхнього місця проживання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

37

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію