• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У межах обласної акції «Чиста Донеччина» фахівці Управління сім’ї, молоді та спорту провели толоку

eye

478

05.06.2023 18:07

Новини громад

img

Таку традиційну форму праці, коли люди об'єднуються для спільної мети, в Управлінні організували заради очищення природного середовища від сміття та зайвих відходів. Учасники толоки, озброєні рукавицями, мішками та іншими інструментами, взялися за роботу з ентузіазмом та великим енергетичним запалом.

Цього разу толока була проведена біля спортивно-молодіжного центру «Факел» на локації «Активні парки - локації здорової України». В ній взяли участь тренери, працівники Покровського міського центру фізичного здоров?я населення "Спорт для всіх" та активна молодь. Під час толоки прибирали сміття, замітали та привели до ладу бруду спортивне обладнання. 

Така акція має значний вплив на загальний вигляд міста та настрій громадян. Вона допомагає зміцнювати почуття спільноти, відповідальність за своє оточення та прагнення до створення чистого та охайного міста.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Виплати внутрішньо переміщеним особам: в УСЗН розповіли про зміни до законодавства

В Управлінні соціального захисту населення м. Покровськ розповіли стосовно кардинальних змін у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, що відбулися в березні 2024 року.

eye

0

Громада 1

07 травня 2024 09:40

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

33

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

39

Новини громад

06 травня 2024 15:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію