• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось засідання комісії з врегулювання процесів відключення від мереж центрального опалення

eye

260

05.06.2023 11:48

Новини громад

img

2 червня під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води)».

Члени комісії розглянули заяву, яка надійшла від мешканки багатоквартирного будинку міста Покровська щодо відключення квартири від мереж централізованого опалення. 

Будинок, в якому проживає заявниця наразі опалюється котельнею КП «Покровськтепломережа». Відключення квартир та нежитлових приміщень від мереж ЦО у цьому будинку складає 29%. Борг заявниці за послугу з теплопостачання відсутній.

Згідно з Порядком відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води, затвердженого Наказом Мінрегіону 26.07.2019 за N° 169 та Закону України «Про житлово-комунальні послуги», комісія має повноваження надати дозвіл на відключення у двох випадках, а саме:

??- у разі прийняття рішення співвласниками багатоквартирного будинку на рівні не менше 75% щодо відключення будинку від мереж централізованого опалення;
- у разі відключення від мереж централізованого опалення станом на 01.05.2019 (вступив в дію Закон України «Про житлово-комунальні послуги») не менше 50 відсотків жилих та нежилих приміщень будинку.

З огляду на це, комісія надала рекомендації провести збори співвласників багатоквартирного будинку й підготувати протокол загальних зборів із заявою щодо відключення багатоквартирного будинку від мереж централізованого опалення. Та надати на розгляд Комісії з відключенням від ЦО або без відокремлення від мереж централізованого теплопостачання влаштувати додаткове індивідуальне опалення у квартирі (газове або електричне з отриманням технічних умов для виготовлення проєктної документації).

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

22

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію