• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбувся звітний концерт учнів музичної школи

eye

495

05.06.2023 11:01

Новини громад

img

2 червня у центральній міській бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбувся звітний концерт учнів і викладачів Покровської музичної школи ім. М.Д. Леонтовича, присвячений закінченню навчального року.

Захід відбувся за підтримки заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, яка відзначила директорку музичної школи Людмилу Червяковську подякою за сумлінну працю та вагомий внесок у культурно-мистецьке життя громади.

"Не дивлячись на війну, діти навчаються онлайн, беруть участь у конкурсах і стають лауреатами. Таких успіхів діти досягають не лише завдяки підтримці від батьків, друзів, а й завдяки Людмилі Григорівні, яка ними опікується та завжди допомагає своїм учням. Хочу подякувати всім причетним, і побажати не здаватися і продовжувати працювати. Вперед за новими досягненнями!", - зазначила Маргарита Ідрісова.

Цьогоріч музичну школу закінчують 31 випускник, з яких 14 - особисто отримали свідоцтво про закінчення.

"Дуже вдячна нашим талановитим учням та викладачам, що підготували такі цікаві та творчі виступи, наповнені українським духом. Цей рік був плодотворним, а попереду дітей чекають літні канікули, які я бажаю кожному провести весело і з користю", - підкреслила Людмила Червяковська.

Протягом року вихованці закладу взяли участь у 55 конкурсах різних рівнів, за результатами яких 110 учнів стали їх лауреатами.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

25

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію