• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відволікти дітей від жахів війни: у Покровській громаді працювали пізнавальні локації для малечі

eye

425

01.06.2023 19:18

Новини громад

img

У наш час життя дітей перестало бути безтурботним, діти не можуть повноцінно реалізовувати свої права на освіту та відпочинок, дозвілля та родину. Аби створити атмосферу свята, Покровська МВА організувала компактні локації з фотозонами та майстер-класами по всій території громади, до яких діти могли залучитись під час прогулянки зі своїми батьками. 

"На плечі наших дітей лягло багато стресів через війну. Тому наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Адже діти - найголовніше, що мають дорослі", - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Усі заходи проходили з урахуванням безпекової ситуації в громаді та дотриманням вимог щодо обмежень воєнного стану. 

"Всупереч обставинам та ситуації, яка наразі є в країні, ми вирішили трохи розрадити і відволікти дітей від жахів війни, особливо дошкільнят. Радісно бачити, як батьки проводять час разом зі своїми дітьми. Освітяни Покровська підготували для малечі громади цікаві локації: аквагрим, рухливі танці, майстер-класи, фотозони. Діти усміхнені, їм весело, і це не може не тішити", - підкреслила завідувачка відділу освіти Любов Воротинцева. 

До підготовки локацій також долучилися представники відділу культури та громадських організацій.  Вони організували для дітей по всій громаді книжкові виставки, цікаві фотозони, настільні ігри, руханки, малюнки на асфальті, майстер-класи.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

22

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

29

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

25

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію