• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як подолати стрес під час війни: психологи Фонду Ріната Ахметова провели тренінг для школярів і вчителів Покровської громади

eye

422

26.05.2023 10:30

Новини громад

img

За підтримки заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової у громаді було організовано та проведено захід з надання психологічної допомоги учням і освітянам в рамках проєкту "Подолати. Допомагає психолог" від Фонду Ріната Ахметова.

Групову психологічну консультацію було проведено для учнів 9-11 класів і вчителів Покровської ЗОШ №9. Психологи розповіли присутнім, як подолати стрес, що особливо важливо зараз, під час війни. Про це зауважила директорка ЗОШ №9 Валентина Рудик: 

"До заходу були залучені вчителі, а також учні випускних класів, задля отримання базових знань по налаштуванню свого фізичного і психологічного здоров'я. Сподіваємося, що отримані рекомендації від психологів додадуть їм рівноваги у прийнятті правильних рішень".

На тренінгу вчителі дізналися про всі види стресу в дітей та навчилися правильно спілкуватися з дітьми, які переживають тривогу. Психологи своєю чергою розповіли дітям про важливість звертати увагу на свій психологічний стан і роз'яснили як правильно та своєчасно вирішувати проблеми, запобігаючи стресу.

На думку психологів, завдяки таким зустрічам і консультаціям, люди будуть уважнішими до себе і свого оточення.

"Ми розповідаємо людям, що робити для зменшення психологічного навантаження уразі природних реакцій організму на неприродні події: воєнні реалії, в яких ми живемо понад рік. Мета нашого проєкту полягає в інформуванні і допомозі якомога більшій кількості людей розібратись зі своїм психологічним здоров'ям", - поділилась психологиня проєкту Яніна Астаф'єва.

По закінченню тренінгу всі присутні отримали контакти фахівців, до яких ті зможуть звернутись задля отримання консультації, психологічної допомоги, вирішення проблем.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію