• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Школярі Покровської громади допомагають безпритульним тваринам

eye

259

24.05.2023 13:55

Новини громад

img

Учні освітніх та позашкільних закладів Покровської громади долучились до міського марафону "Від домашнього улюбленця - безхатнім тваринам", ініційованого Центром творчості та дозвілля відділу освіти міської ради. 

В рамках благодійної акції діти збирали корм, іграшки, лежаки, смаколики і засоби гігієни для безпритульних тварин.

"Мета цього марафону - прищепити дітям доброту, довести, що турбуватися і доглядати потрібно не тільки за своїми чотирилапими улюбленцями, а й за безпритульними тваринами", - зазначила завідувачка художнього відділу Покровського Центру творчості та дозвілля Наталія Абельмас.

Усі зібрані речі для безпритульних тварин вже сьогодні, 24 травня, було передано  підопічним Мирноградського притулку. Відвезти подарунки "хвостикам" захотіли й самі діти із дозволу батьків та з їхнім супроводом.

Учні покровських шкіл також долучились до збору коштів на потреби для тварин. Так, на рахунок власниці притулку, Світлани Остапкової, було перераховано понад 20 тис. грн. 

Окрім того, в рамках марафону упродовж місяця діти робили відео, на якому демонстрували, як проводять час зі своїми домашніми улюбленцями. Це, на думку ініціаторів акції, має навчити дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію