• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Проліска» продовжує активно підтримувати мешканців та ВПО Покровської громади

eye

292

22.05.2023 16:39

Новини громад

img

Покровська територіальна громада вкотре отримала гуманітарний вантаж від ГО “Проліска”. Ця допомога має велике значення для мешканців, оскільки щоденно до Покровська прибувають внутрішньо переміщені особи з небезпечних територій.

“На цей раз до громади прибуло 3 вантажівки з різноманітною допомогою: зі спальними наборами (ковдри, подушки) та гігієнічними наборами, постільною білизною, наборами посуди, термосами, підгузками для дорослих та немовлят, ліхтарями. Допомога видається в Комітеті Самоорганізації населення. Такі набори отримають люди, які перемістились з 24 лютого 2022 року до Покровської громади”, - розповів керівник гуманітарного штабу Покровської MBA Дмитро Єрмолович.

Консультант у сфері захисту та соціальних питань ГО «Проліска» Олексій Пріма зазначив, що їх гуманітарна місія, яка працює за підтримки УВКБ ООН, продовжує свою активну роботу в Донецькій області. Наразі до Покровська доставлено більше ніж 7000 одиниць непродовольчих товарів. 

“За результатом проведеного моніторингу ми виявили, що до Покровська щоденно прибувають ВПО, які через активні бойові дії були вимушені покинуті рідні домівки. Тому ці речі дуже важливі для цих людей.” - зазначив консультант у сфері захисту та соціальних питань ГО «Проліска» Олексій Пріма.

Ми дякуємо ГО “Проліска” за постійне зусилля організації для забезпечення необхідними речами та матеріальною підтримкою людей, які перебувають у складних умовах.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію