• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задекларована праця - трудові та соціальні права.

eye

743

22.05.2023 12:27

Новини громад

img

Легальна робота дозволяє працівникам отримати безпечні та чітко визначені умови праці, регулярну заробітну плату, право на оплату листка непрацездатності в разі хвороби, соціальні послуги та виплати в разі нещасного випадку на роботі та професійного захворювання, можливість навчання та підвищення кваліфікації.

Роботодавець, який ухиляється від офіційного оформлення працівників, позбавляє їх соціального захисту та основних трудових прав.

У найманих працівників, які погодилися на неофіційну працю, не накопичується страховий стаж, що впливає на їхню майбутню пенсію.

Контролюйте сплату страхових внесків на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua

Способи авторизації на вебпорталі дивіться за посиланням - https://cutt.ly/p9bLAWG

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

12

Громада 1

06 травня 2024 10:01

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

31

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

55

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію