• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соціальні послуги для мешканців Покровської громади

eye

722

22.05.2023 12:01

RSS

img

18 травня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулась онлайн зустріч для безробітних громадян із залученням фахівця Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, що зазнали домашнього та гендерно зумовленого насильства, Ольги Тарасенко.

Метою цього заходу стало ознайомлення з роботою центру, адже тут можна не тільки захиститися від кривдника, а й отримати комплексну консультативну, психологічну, юридичну та соціальну допомогу від кваліфікованих спеціалістів.

«Я запевняю, що цей центр стане маяком надії для тих, кому вже немає на кого розраховувати та де шукати допомоги та захисту. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть особам, що зазнали різних форм насильства, відновити внутрішню силу та розпочати повноцінне та вільне від страху життя»,- зауважила Ольга Тарасенко.

Наразі рівень агресії зростає. Під час війни люди мають велику кількість факторів вразливості. Тож дуже добре, що є центр, який всебічно підтримується місцевою владою та є частиною системи запобігання та протидії домашньому насильству на місцевому рівні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

74

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

33

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

101

Новини громад

08 травня 2024 10:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію