• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На вулиці Шмідта у Покровську приступили до поточного ремонту проїзної частини

eye

399

19.05.2023 12:25

Новини громад

img

У Покровську ремонт дороги на вул. Шмідта частково було розпочато ще декілька років тому, втім через військові дії він так і не дійшов до стадії завершення. Зважаючи на  неодноразові скарги щодо відсутності проїзної частини, Покровська МВА якнайшвидше розпочала виконання робіт з ремонту цієї дороги.

З 1 січня на даній ділянці декілька разів виконувалися роботи з планування і підсипки дороги. Про це розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

"Ця дорога є проїзною і важкий автотранспорт утворює величезні ями, в яких накопичується вода. Так, щоб вода не затікала до прилеглих домогосподарств, у зимовий період дорогу неодноразово підсипали доменним шлаком, який вбирав воду. У зв'язку з цим до ремонту дороги приступили вже після того, як вода "пішла", - пояснив Олексій Стебель.
 

Ремонт дороги на вул. Шмідта є поточним. Він буде розпочатий після отримання погоджувальних документів зі всіма необхідними підписами. Ремонт здійснюється за фінансової підтримки Донецької ОВА. 
 

"Ми виконуємо роботи з поточного ремонту, який передбачає виконання певного переліку робіт за обумовлені строки, і за виділений на це бюджет. Зараз із залученням важкої техніки виконуються роботи з усунення великих ям. Ремонтні роботи розпочнуться після того, як буде визначено замовника на закупівлю послуги в системі Prozorro і підписано з ним договір. За сприятливих погодних умов та з урахуванням усіх процедур, ремонтні роботи можуть початися вже у наступному місяці", - розповів керівник.

Крім того, на наступному тижні будуть розпочаті роботи у Родинському на вул. Шахтарської слави та вул. Пушкіна. Також у планах на цей період виконати ряд робіт в селищі Динасового заводу та на центральних вулицях Покровська.
 

Найближчим часом також буде проведено поточний ремонт вул. Шосейної та "мирноградського" мосту, проєкт якого знаходиться на стадії доробки. За результатами оцінювання фахівців міст підлягає ремонту, і вже на цьому тижні запланована зустріч з проєктувальником. 
 

Заступник начальника Покровської МВА зазначив, що ремонт доріг у громаді виконується за однаковим алгоритмом в декілька етапів: зрізання верхнього пошкодженого шару, потім підготовка основи, після чого - асфальтування. Нагадаємо, зараз такі роботи ведуться на частині вул. Роздольної, які мають закінчити вже на цьому тижні.
 

"Усі дороги, які відсипаються доменним шлаком потім поливаються водою, задля усунення пилу. Ми зацікавлені в найскорішому виконанні ремонтних робіт на дорогах громади. Попри те, що ми знаходимося у прифронтовій зоні, сподіваємося, що до кінця літа матимемо дороги в гарному стані", - наголосив Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

12

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію